Belejelntkezés

Helytelen adatok!

Kosár
A kosár üres.
Belépés

HU | DE | EN | RO

Köszöntő

Sok szeretettel köszöntöm Önt weboldalunkon, kedves pálinkakedvelő Barátom!

Engedje meg, hogy bemutassam családi vállalkozásunkat!

1990-ben kezdtem a pálinkafőzést. Mellette szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozok. Családunk nagyot álmodott, vilmoskörte és kajszibarack ültetvényeket telepítettünk, megalapozva ezzel a pálinkafőzés alapanyagait. Köztudott, hogy a körte hazája ez a térség, kiváló termesztési adottságai régóta ismertek, és különösképpen alkalmas beltartalmi értékeinél fogva arra, hogy pálinka készüljön belőle. A térség nem kifejezetten tartozik a kajszibaracktermő vidékhez, családunknak mégis sikerül minőségi alapanyagot előállítani. A helyi adottságokat kihasználva a vadon termő gyümölcsök széles választékát megtalálhatja nálunk. Pálinkaházunkban várjuk e különleges hungarikum kedvelőit egy közös kóstolásra.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy azzal foglalkozom, amit szeretek és sok embernek örömet okozhatok ízletes pálinkáinkkal. Hogy mi a Birkás Pálinka ízének titka?
Magyarország különleges gyümölcsei, a gondosan válogatott alapanyag, a korszerű berendezések, a kollégák megfelelő szakmai tapasztalata és a család… így garantáljuk minden egyes üveg Birkás Pálinka kitűnő minőségét.

Nézzen körül weboldalunkon és tudjon meg minél több érdekességet vállalkozásunkról!
Addig is kóstolja meg a Birkás Pálinkát, és váljék egészségére!

Birkás István