Belejelntkezés

Helytelen adatok!

Kosár
A kosár üres.

Gyártás

• A Vasi Hegyhát dombjain, Oszkó településen termett kiváló minőségű, ízletes gyümölcsöket szakértő gondossággal neveljük és védjük, hogy aztán amikor eljön az ideje, tökéletes alapanyagul szolgáljanak a Birkás Pálinkához. A több hektárnyi földterületen alma, kajszibarack és vilmoskörte terem, a különlegesebb ízvilágú (kökény, cigánymeggy, vadcseresznye, vadszilva, málna, stb.) úgy vásároljuk az alapanyagot.

A gyümölcsök a leszedését követően bekerülnek üzemünkbe, ahol a folyamat első lépéseként cefrézzük, majd irányított erjesztést végzünk.

• Magát a főzést három berendezésen végezzük. Egy hagyományos kisüsti, valamint kettő modern egylépcsős lepárló rendszeren.

• Az utolsó lépés pedig - mielőtt a kedves pálinka rajongók asztalára kerül a hungarikum - a palackozás és címkézés, melyet gépekkel és humán erőforrás igénybe vételével végzünk.