Belejelntkezés

Helytelen adatok!

Kosár
A kosár üres.

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat
 
Bevezető
 
A webshop üzemeltetője, a Birkás Pálinka Kft. (9821 Győrvár 435 hrsz.) továbbiakban: üzemeltető tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról. A www.birkaspalinka.hu weboldal használata közben a látogatókról és a regisztrált felhasználóktól gyűjtött adatokat az üzemeltető semmilyen harmadik féllel nem osztja meg, nyilvánosságra nem hozza. Az üzemeltető adatvédelmi elvei kialakítása során a következő törvények betartásával és figyelembe vételével járt el:
 
 
  • 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt egyezmény kihirdetéséről;
  • 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
  • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény
 
 
A Weboldalon gyűjtött adatok:
  • Általános adatgyűjtés: a weboldal automatikusan gyűjt anonim információkat oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról.
  • Regisztráció: a weboldal kereskedelmi szolgáltatásai regisztráció kitöltése után is igénybe vehetők, mely során a következő személyes adatok megadása kötelező: belépési név, e-mail cím, számlázási adatok (név, város, irányítószám, cím), telefonszám, jelszó. Rendelés során a regisztrált felhasználók külön szállítási címet adhatnak meg. Lehetséges továbbá cégnév és mobil telefonszám megadása.
  • A webáruházban lehetőség van regisztráció nélkül is vásárolni, de ebben az esetben is szükséges megadni a jelszó kivételével a fenti adatokat.
  • Az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. A regisztrációval és a megrendeléssel a Látógató/Vevő hozzájárul az önkéntesen megadott adatok nyilvántartásához.
 
Az adatok kezelése:
  • Az üzemeltető kizárólag a weboldal üzemeltetéséhez és vállalkozásának üzletviteléhez szükséges célokra használja az előző pontban meghatározott általános és személyes adatokat, azokat semmilyen harmadik féllel nem osztja meg. Az üzemeltető az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.
  • Az előző pontban meghatározott általános adatok kizárólag az üzemeltető által elérhetőek. Az adatok feldolgozása - egyének szerint nem azonosítható módon - kizárólag statisztikai célt szolgálhat. A kollektív adatok elemzése segítséget nyújt a látogatók érdeklődésének felméréséhez, a szolgáltatások igény szerinti fejlesztéséhez.
  • A regisztráció és a megrendelés során megadott adatok kizárólag a rendelések teljesítését, azok megerősítését, nyomon követhetőségét illetve az üzemeltetővel vagy a weboldallal kapcsolatos információk célba juttatását szolgálják.
  • A webáruházban leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.
  
Az érintettek jogai és érvényesítésük:
A törvényi előírásoknak megfelelően az érintetteknek, azaz a webshop regisztrált felhasználóinak és a regisztráció nélkül vásárlóknak joguk van tájékoztatást kérni adataikról. Kérhetik azok megváltoztatását, illetve törlését a rendszerből. A Birkás Pálinka Kft. a következő lehetőségeket kínálja ezen jogok érvényesítésére:
  • A fenti személyek a személyes adataikról bármikor tájékoztatást kérhetnek, kérhetik az adataik helyesbítését
  • A regisztráció bármikor megszüntethető
  • A regisztráció megszüntetése esetén, a személyes adatok rendszerünkből törlődnek, de a korábbi rendelésekkel kapcsolatos adat megőrzésre kerül a számviteli törvényben meghatározott időszakra
  • Az érintett a jogainak megsértése esetén az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 22. §-ában foglaltak alapján az üzemeltető ellen bírósághoz fordulhat.
  • Az üzemeltető online ügyfélszolgálata a látogatók rendelkezésére áll minden adatvédelemmel és a weboldal használata során felmerülő egyéb kérdéssel kapcsolatban. Az ügyfélszolgálat elérhetősége: info@birkaspalinka.hu