Belejelntkezés

Helytelen adatok!

Kosár
A kosár üres.
Belépés

HU | DE | EN | RO

Termékismertetők

Körte- „A hagyomány Őrzője”
A hagyományt tisztelő és kedvelő Pálinkázók örök kedvence. Klasszikus nedünket kóstolván a nemes, valódi körteillat és lágy ízaroma hódító hadjáratot indít érzékszerveid ellen.

Szilva – „A férfias”
Illatalkotói a csokoládé és a kakaó. Ajkadhoz emelve először marcipán ízt érzel, ami szétterjedve szád belsejében átkarolja nyelvedet, és mandula árad szét minden porcikádban.

Törköly – „Bútörő”
A magyar ember számára méltán megbecsült itóka, hiszen ami kimaradt a hazai tájborokból, főzőmestereink üstjébe kerül, hogy véletlenül se vesszen semmi sem kárba az értékes alapanyagból. Íze harmonikus, karakteres, a fajtára jellemző fűszeres jegyekkel. Illata, aromája a gyümölcsre jellemző, enyhén édeskés. Törkölypálinkánk minden cseppje a szőlőfürtöknek arról az egyedülálló varázsáról tanúskodik, miszerint „Kétszer üt”.

Vilmoskörte – „Dombjaink öröme”
Illatában citromos jellegű, a gyümölcsre jellemző lágy, fanyar aromájával képzeletbeli utazást tehetsz a Vasi Hegyhát dimbes-dombos vidékére, ahol Eléd tárulnak mesés körteültetvényünk büszkeségei: a szeplős, pirongó Vilmosok.

Kajszibarack – „Édes emlékek”
Illatvilága édes, könnyed, íze a szülői házba vezet vissza bennünket, s eszünkbe juttatja nagyanyánk baracklekvárját. Ahogy végigcsörgedez a garatunkon, mintha kellemes sétát tennénk a Vasi Hegyháton elterülő kajszibarack-ültetvényen.

Meggy – Fürtös meggy – Cigánymeggy – „Piros Gyöngyszemek”
Ha őket ízleled, Szádban a nyár pirosló gyümölcsgyöngyeit érezheted. Savanykás zamatukkal Bensődbe varázsolják a pálinkafogyasztás igaz örömeit.

Cseresznye- „Nyári élmény”
Egy cseresznyefa ágai között érezhetjük magunkat. Tiszta aromájú, kellemes ízű gyümölcsös illat. Citrusos, lágy fűszerekkel. Ízében ropogós cseresznye íz.

Fekete ribizke – „Sötét gyönyör”
Igazi csábító illat, mely felfedezőre vár. Elvarázsol, de a következő pillanatban kíváncsivá tesz, s alig várjuk, hogy ajkainkat simogassa. Ízözöne elárasztja szánk belsejét.

Fekete szeder – „Hegyháti Rejtelem”
Kedves Pálinkakóstoló! Kérlek, ne ítélkezz első látásra, mert bár feketés nyomot tudok hagyni Rajtad, sötét színem ellenére mégis különleges színfolt vagyok a pálinkák közt, felejthetetlen élményeket nyújtok kellemesen savanykás ízemmel, intenzív, élénk illatommal. Érett, karakteres aromámat aszalt szilva illatok kísérik. Bebizonyítom Neked, hogy nem minden a külső, ha a Bensőd a lényeg!

Bodza – „Ízcsoda”
Lásd a szerény bodzabokrokat, a fehérségben úszó ágakat!
Szippantsd ágai jellegzetes illatát,
Halld a poharak kedves muzsikáját!
Igyál ebből a különleges pálinkánkból, s érezni fogod az enyhén fanyarkás ízt a bodzabogyókból!

Birsalma – „Kettős lélek”
Alma és körte jegyek különleges keveréke. Finom fűszerek, könnyed citrus és muskotályosság csábít. Kettősségére jellemző, hogy illatban és ízben megjelenik a fanyar héj könnyed jellege. Igazi parfümös jegyekkel rendelkező ital.

Vadszilva – „ Kisgömbőc”
Gyümölcsös aromája elcsábít

Fekete berkenye – „Fekete gyöngy”
Marcipán illata elcsábít, kóstolásra késztet.
Telt, intenzív íz, hosszantartó utóíz, mely harmónikus és kiegyensúlyozott.

Galagonya – „Arcpirító”
Izzik a galagonya, izzik a galagonya egy korty után arcunkon.
Szívfájdalmak kezelője, mert gyógyászati célra is használható.

Málna – „Ligetélmény”
Egy kellemes séta a málnaligetben. Intenzív, karakteres, friss illat. Zamatos, hosszantartó gyümölcsösséggel, igazi élményt ígérek minden ínyencnek.

A vadgyümölcsökből készült pálinkák ritkaságnak számítanak.
Különleges ízek kedvelőinek okozhat élvezetet.